Görüş Bildir
Haberler
İş veya Aşk Hayatında Herhangi Bir Şüpheye Sahip Olanların İçine Kurt Düşüren 10 Durum

İş veya Aşk Hayatında Herhangi Bir Şüpheye Sahip Olanların İçine Kurt Düşüren 10 Durum

sansevieria
17.10.2022 - 11:45

Hem aşk hayatında hem iş hayatında içimizi kemiren bir sürü durum var. Herhangi bir harekete anlam yükleyenlerdenseniz bu durumlar daha da artıyor. Siz de şüpheleri çok olan birisiyseniz bu içerik size çok tanıdık gelecek. İş ve aşk hayatında kafaları kurcalayan durumları merak edenleri içeriğe alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Acaba terfi alabilecek miyim?"

Çalışanlar olarak hepimizin en çok merak ettiği soru terfi alıp alamayacağımız. Performans arttıkça terfi alma isteğimiz de artıyor. Terfi alabilenlerin ise sevincine diyecek yok!

2. "O da beni seviyor mu?"

İlişkilerde hepimizin tereddütleri oluyor. Bunların başında ise partnerimizin bizi sevip sevmediği sorusu geliyor. Bu içimize düşen kurt artarak 'Benim sevdiğim kadar o da beni seviyor mu?'ya uzayıp gidiyor...

3. "Maaşıma zam olacak mı?"

İşe girdiğimiz ilk andan beri düşündüğümüz tek şey maaşımıza zam yapılıp yapılmayacağı. Maaşa yapılacak zamlar, oranları ve zamanı her çalışanın içini kemiren bir durum.

4. "Ne zaman evlilik teklif edecek?"

İlişkimiz belli bir seviyeye ulaştığında hepimizin aklında tek bir soru var: 'Ne zaman evlilik teklifi gelecek?'. Bu zamanın gelmesini heyecanla bekleyip her dışarı çıktığımızda 'O gün bugün mü?' diye düşünerek geçiyoruz.

5. "İş yerindekiler hakkımda ne düşünüyor?"

Her yeni ortama girdiğimizde aklımıza takılan soru 'Acaba benim hakkımda ne düşündüler?' oluyor. Ofis için de bu değişmez. Ofise ister yeni gelmiş olun isterseniz yıllardır orada çalışın bu durum çok merak konusu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Ailesi benim hakkımda ne düşünüyor?"

İlişkideyken en önemli aşamalardan biri partnerinizin ailenizle tanışma aşaması. Herkesi gerse de bu aşamaya gelmeyi dört gözle bekliyoruz. İlişki biraz ilerlediyse ve aileyle tanışma gerçekleştiyse bizim hakkımızdaki düşünceleri artık çok mühim.

7. "Başka bir sektöre geçmeli miyim?"

Çalıştığımız işi çok sevsek de başka bir sektör fikri her zaman kafamızın bir köşesinde yer alır. 'İçinde olduğum sektör bana göre mi?', 'Başka bir sektörde daha mı iyi olurum?' düşünceleri çalışırken hep aklımızı kemiriyor!

8. "Arkadaşları beni seviyor mu?"

Arkadaşlarının fikirlerine herkes değer verir. İlişkiler için de bu böyle. İlişkimizin, partnerimizin arkadaşları tarafından onaylanmasını isteriz. Tanıştığımızda ilk izlenime çok önem veririz ki bizi sevsinler.

9. "Patronum performansımı beğeniyor mu?"

Hepimiz performansımızla patronumuzu etkilemek istiyoruz. Bunu sadece zam veya başka avantajlar için yapmıyoruz. Yaptığımız işin takdir edilmesi motive edici bir unsur. Patronumuz tarafından performansımızın beğenilip beğenilmemesi merak ettiğimiz durumlardan.

10. "Bende sevmediği huylar var mı?"

Hepimizin başkalarını rahatsız eden huyları var. İlişkide merak edilen ise kimsenin sevmeyeceği huylarımızı partnerimizin sevip sevmediği. Belki sevmese bile katlanabildiğini bilmek isteriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Baran

Astrocenter ne harika bir yer ya :) adamlar falda çığır açmış. Bir sürü kayıtlı medyum var aracı firma var daha rahat güveniliyor. Bir de evden çıkmayıp görü... Devamını Gör