Görüş Bildir
Haberler
2024 Yılının En Şanslı Günlerinden Biri 18 Mayıs 2024’e Dikkat!

etiket 2024 Yılının En Şanslı Günlerinden Biri 18 Mayıs 2024’e Dikkat!

Dr.Astrolog Şenay Devi
14.05.2024 - 14:31 Son Güncelleme: 17.05.2024 - 03:12

Yaşam kaynağımız Güneş, iyiliklerin gezegeni Jüpiter ile kavuşuyor!

18 Mayıs 2024, yılın en şanslı günlerinden biri. Hayat veren Güneş iyiliğin, şansın gezegeni Jüpiter ile kucaklaşacak. Bugün ve bir gün öncesinde herhangi önemli bir şey, yeni bir başlangıç ​​için gökyüzü destekliyor bizleri. Yeni bir adım atmaktan korkmayın, işiniz ile ilgili bir girişim, başvuru aşk ve ilişkiler için konuşmak için bir adım atmak ciddi bir krizi fırsata dönüştürmek için cesaretli davranmak mottomuz olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şans, 18 Mayıs’ta bulunacağımız tüm eylemlere ve durumlara bir tohum gibi ekilecek, büyümek, köklenmek, yaşamlarımızda olumlu ve başarılı etkileri hakim kılmak için.

Şans, 18 Mayıs’ta bulunacağımız tüm eylemlere ve durumlara bir tohum gibi ekilecek, büyümek, köklenmek, yaşamlarımızda olumlu ve başarılı etkileri hakim kılmak için.

Örnek vermek gerekirse, dava açmak, iş görüşmesinde bulunmak, ilk buluşmayı planlamak, sevdiğiniz kişiye aşkınızı ifade etmek, uzun vadeli sözler vermek için bu güçlü enerjileri doğru değerlendirin.

İş hayatınızda farklı yerlere de ulaşabilmek için bir kampanya ya da reklam başlatıp çok iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bir iş kurup, bir sözleşme imzalayıp, bir kitap yazmaya başlayabilir, bir gösteride performans sergileyerek önemli başarılar elde edebilirsiniz.

18 Mayıs ile birlikte herkes şansının yükseldiğine tanıklık edecek. 23 Mayıs'ta Jüpiter, Neptün ile mükemmel bir açıda buluşacak. Hayallerin gerçekleşebileceği ve gözlerinizin önünde tezahür edebileceği çok güçlü göksel etkiler ile dolu bir dönem. Harekete geçmek, evrenle birlikte çalışmak ve hedeflerinize doğru ilerlemek her zaman önemlidir.

Gelin bu güçlü enerjiyi Tesla’nın 3 6 9 çalışması ile değerlendirelim.

Gelin bu güçlü enerjiyi Tesla’nın 3 6 9 çalışması ile değerlendirelim.

Yüce yaradan bize şah damarımızdan daha yakındır. Dilek ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için fırsatlar var, şu anda gökyüzü bizleri desteklerken bu enerjilerden en iyi şekilde yararlanmak için harekete geçme zamanı. Hayat her zaman kontrolümüzde değildir, inişler, çıkışlar, zorluklar, güzellikler, sabrın getirdiği mükafatlar, her zaman var. Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği gücü kullanmanın bir parçası da niyetlerimizi tezahür ettirme yeteneğimizden yararlanmaktır. Nikola Tesla bu kalıplardan bazılarını Altın oran ve kutsal geometri ile keşfetmiş, yaşamı boyunca da uygulamış, kendi el yazısı ile kendisinden sonraki nesillere de aktarmıştır.

Öncelikle olmasını istediğimiz dileğimizi, niyetimizi, tezahür ettirmek istediklerimizi netleştirip bunun doğrultusunda dua ve niyette bulunmalıyız. Örnek vermem gerekirse huzur, şifa, başarı, aşk, sağlık, para, eğitim ile ilgili niyetiniz tamamen pozitif cümleler ile o anı yaşıyor gibi olmalı. Sabah uyandıktan kısa bir süre sonra, bu tezahürü 3 kez söyleyin. Öğleden sonra 6 kez söyleyin. Son olarak, geceleri 9 kez söyleyin. Dilek ve istekleriniz de bulunurken 21 saniye olmasına dikkat edin.

3 rakamı bizi doğrudan gökyüzüne evrene veya kaynağa bağlar, 6 rakamı kendi içimizde sahip olduğumuz gücü temsil eder ve 9 geçmişi arındırmamıza karmalarımızdan şifalanarak hayatlarımızda yarım kalanın devam etmesine yardımcı olur. Tesla çalışmasına göre, niyetlerinizi 3, 6 veya 9 kez tüm kalbimiz ile söylemek en az 21 saniye sürecektir ve gerçek tezahür durumuna erişmemiz açısından oldukça önemlidir. 3 6 9 çalışmasında ilk olarak niyet arzu ve duanızı söylerken, tezahür ettirmeye çalıştığınız şeye zaten sahip olduğunuza inanmaya çalışın, kalbinize ve zihninize onu gerçek olarak tasavvur etmenize izin verin.

“Bolluk, bereket, şans, aşk, dolu bir yaşamın içindeyim” gibi! Olmasını istediğiniz konuyu “sadece kalbinizin merkezine geri getirin.” Dua niyetinizi, tezahür ettirdiğiniz şeye zaten sahipmişsiniz gibi ifade edin. 21 gün devam edin. Şans, aşk, şifa, bereket sizler ile olsun. Bu teoriye göre, niyetlerinizi 3, 6 veya 9 kez yazmak ya da söylemek en az 21 saniye sürecektir ve bu süre içindeki odaklanmanız gerçek tezahür durumuna erişmenize yardımcı olur.

3 6 9 tezahür tekniğini daha da güçlü hale getirmek için tezahür ettirmeye çalıştığınız şeye zaten sahip olduğunuza inanmaya çalışın, kendinize onu gerçek olarak tasavvur etmenize izin verin. Zihniniz ve kalbiniz olabildiğince odaklanmalı. “Bolluk, bereket, şans, aşk dolu bir yaşamın içindeyim” gibi! Olmasını istediğiniz konuyu “sadece zihninizin ve kalbinizin merkezine  getirerek” bu çalışmayı yapın.

Dua niyetinizi, tezahür ettirdiğiniz şeye zaten sahipmişsiniz gibi ifade edin. 21 gün devam edin.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
4
3
3
1
1